Tjenester

JOBBE HOS OSS? / LEVERE TIL OSS?

Jobbe hos oss?

Vil du jobbe i – eller samarbeide med – et av Sunnmørsregionens største kompetansesenter for drift av skole, kurs og opplæring? Vi har siden 1992 vært blant de største i vårt område i utvikling, gjennomføring og management på alt fra endags-kurs til etter hvert treårige videregående løp.

Vi leverer hosted exchange løsninger, flåtestyring og finansiering av undervisningspcer, samt leverer innhold og management for nettstudier og –kurs til bla. Akademiet og Heltberg.

 

Ledige stilinger

Vi er alltid interessert i kvalifiserte, ambisiøse medarbeidere som ønsker å være del av et dynamisk og inspirerende arbeidsmiljø – enten gjennom ansettelse eller innleie. Vi ønsker å knytte til oss enkeltpersoner eller miljøer som kan bli med på videre satsning. Individuelle forespørsler vil på anmodning bli behandlet konfidensielt. Vi søker etter følgende;

Ledig ny stilling: Trainee/Lærling/Internship

Infopartner AS har ledig stilling for en til to trainees/internship knyttet til støtte innenfor IKT-området for elever, adm og lærere. En stilling i Ålesund og en i Molde.

Infopartner har det overordnede ansvaret for informasjons- og kommunikasjon-steknologi i Akademiet og Heltberg-systemet.

Vi søker kandidater med min. fullført toårig videregående utdanningsløp (VG1 og VG2).